PONEDELJAK 3. 04. 2022.
D: Kifla, margarin, mleko
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 4. 04. 2023.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Puding
R: Ɖuveč sa mlevenim mesom, hleb
SREDA 5. 04. 2023.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb
R: ČETVRTAK 6. 04. 2023.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
PETAK – VELIKI PETAK 7. 04. 2023.
PONEDELJAK – USKRŠNJI PONEDELJAK 10. 04. 2023.
UTORAK 11. 04. 2023.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
SREDA 12. 04. 2023.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb
ČETVRTAK 13. 04. 2023.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PETAK – VELIKI PETAK 14. 04. 2023.
PONEDELJAK - VASKRŠNJI PONEDELJAK 17. 04. 2023.
UTORAK 18. 04. 2023.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
SREDA 19. 04. 2023.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, musaka od krompira sa mlevenim mesom, cvekla, hleb
ČETVRTAK 20. 04. 2023.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Petit beurre, kakao
R: Fašir, sos od paradajza, hleb
PETAK 21. 04. 2023.
D: Hleb, margarin, alpska kobasica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 24. 04. 2023.
D: Ovsena kaša
U: Šargarepa
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 25. 04. 2023.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Sutlijaš, cimet
R: Grašak sa mesom, hleb
SREDA 26. 04. 2023.
D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
ČETVRTAK 27. 04. 2023.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Špagete sa mlevenim mesom, trapist
PETAK 28. 04. 2023.
D: Prženica, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Anna Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Tanja Đugova, Gordana Bijelić, Martina Kovač, Emilia Holubekova-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.