PONEDELJAK 2. 08. 2021.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 3. 08. 2021.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Voće
R: Boranija sa mesom, hleb, kolač
SREDA 4. 08. 2021.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom
ČETVRTAK 5. 08. 2021.
D: Kifla, mleko
U: Keks
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, salata, hleb
PETAK 6. 08. 2021.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 9. 08. 2021.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 10. 08. 2021.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Keks
R: Gulaš sa makaronama, salata, hleb
SREDA 11. 08. 2021.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb, kolač
ČETVRTAK 12. 08. 2021.
D: Kifla, čokoladno mleko
U: Voće
R: Grašak sa mesom, hleb, kolač,
PETAK 13. 08. 2021.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Keks
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Anna Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Gordana Bijelić, Tanja Đugova i Marija Pucko, Jaroslava Mraz-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.