PONEDELJAK 1. 08. 2022.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 2. 08. 2022.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Voće
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb
SREDA 3. 08. 2022.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Gulaš sa makaronama, salata, hleb
ČETVRTAK 4. 08. 2022.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Grašak sa mesom, hleb
PETAK 5. 08. 2022.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 8. 08. 2022.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 9. 08. 2022.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Voće
R: Špagete sa mlevenim mesom
SREDA 10. 08. 2022.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, salata, hleb
ČETVRTAK 11. 08. 2022.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Fašir, varivo od tikvice, hleb
PETAK 12. 08. 2022.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Anna Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Gordana Bijelić, Tanja Đugova, Petra Sljuka, Jaroslava Mraz-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.