UTORAK 1. 08. 2023.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Voće
R: Grašak sa mesom, hleb
SREDA 2. 08. 2023.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Gulaš sa makaronama, salata, hleb
ČETVRTAK 3. 08. 2023.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Ɖuveč sa mlevenim mesom, hleb
PETAK 4. 08. 2023.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 7. 08. 2023.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 8. 08. 2023.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Voće
R: Fašir, sos od paradajza, hleb
SREDA 9. 08 2023.
D: Kifla, jogurt
U: Voće
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb
ČETVRTAK 10. 08. 2023.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Špagete sa mlevenim mesom, trapist
PETAK 11. 08. 2023.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Anna Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Tanja Đugova, Gordana Bijelić, Martina Kovač i Denisa Čipkar, Emilia Holubekova-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.