PONEDELJAK 1. 02. 2021.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 2. 02. 2021.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Keks
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb
SREDA 3. 02. 2021.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom
ČETVRTAK 4. 02. 2021.
D: Integralna kifla, pavlaka, mleko
U: Keks
R: Kupus sa junećim mesom, hleb, napolitanka
PETAK 5. 02. 2021.
D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 8. 02.2021.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 9. 02. 2021.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, kečap, čaj
U: Keks
R: Grašak sa mesom, hleb, medeno srce
SREDA 10. 02. 2021.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, kupus salata, hleb
ČETVRTAK 11. 02. 2021.
D: Proja, mleko
U: Keks
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb, jaffa biscuit
PETAK 12. 02. 2021.
D: Hleb, margarin, alpska kobasica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK – DAN DRŽAVNOSTI 15. 02. 2021.
UTORAK – DAN DRŽAVNOSTI 16. 02. 2021.
SREDA 17. 02. 2021.
D: Hleb, pašteta, jogurt
U: Keks
R: Supa od povrća, riblji štapići, pire krompir, cvekla, hleb
ČETVRTAK 18. 02. 2021.
D: Kifla, pavlaka, mleko
U: Voće
R: Boranija sa mesom, hleb, keks sendvič
PETAK 19. 02. 2021.
D: Hleb, margarin, šunkarica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 22. 02. 2021.
D: Hleb, margarin, med, mleko
U: Voće
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 23. 02. 2021.
D: Burek sa krompirom, čaj
U: Keks
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb
SREDA 24. 02. 2021.
D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Fašir, varivo od graška, hleb
ČETVRTAK 25. 02. 2021.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, mleko
U: Keks
R: Otvorena sarma, hleb, medeno srce
PETAK 26. 02. 2021.
D: Prženica, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Anna Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Gordana Bijelić, Tanja Đugova i Marija Pucko, Jaroslava Mraz-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.