STREDA 1. 02. 2023.
D: Proja, jogurt
U: Voće
R: Fašir, pire krompir, cvekla, hleb
ČETVRTAK 2. 02. 2023.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Kupus sa junećim mesom, hleb
PETAK 3. 02. 2023.
D: Burek sa krompirom, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 6. 02. 2023.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 7. 02. 2023.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Voće
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb
SREDA 8. 02. 2023.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, musaka od krompira sa mlevenim mesom, cvekla, hleb
ČETVRTAK 9. 02. 2023.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Petit beurre, čokoladno mleko
R: Ɖuveč sa mlevenim mesom, hleb
PETAK 10. 02. 2023.
D: Hleb, margarin, alpska kobasica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 13. 02. 2023.
D: Kifla, margarin, mleko
U: Šargarepa
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 14. 02. 2023.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Voće
R: Špagete sa mlevenim mesom, trapist
SREDA – DRŽAVNI PRAZNIK 15. 02. 2023.
ČETVRTAK - DRŽAVNI PRAZNIK 16. 02. 2023.
PETAK 17. 02. 2023.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 20. 02. 2023.
D: Ovsena kaša
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 21. 02. 2023.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Puding
R: Fašir, sos od paradajza, hleb
SREDA 22. 02. 2023.
D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb
ČETVRTAK 23. 02. 2023.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Grašak sa mesom, hleb
PETAK 24. 02. 2023.
D: Prženica, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 27. 02. 2023.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Šargarepa
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 28. 02. 2023.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, kečap, čaj
U: Voće
R: Špagete sa mlevenim mesom, trapist
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Anna Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Tanja Đugova, Gordana Bijelić, Martina Kovač, Emilia Holubekova-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.