Predškolska ustanova Včielka - Bački Petrovac

Jezik:

 

U predškolskoj ustanovi „Včielka" redovno se vrše energetske i biološke analize vrednosti obroka.

SREDA – NOVOGODIŠNJI PRAZNIK  1. 01. 2025.deca kuvari

ČETVRTAK - NOVOGODIŠNJI PRAZNIK  2. 01. 2025.

PETAK 3. 01. 2025.
D: Hleb, pašteta, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom

PONEDELJAK 6. 01. 2025.
D: Hleb, margarin, marmelada, čaj
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb

UTORAK – BOŽIĆ 7. 01. 2025.

SREDA 8. 01. 2025.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb

ČETVRTAK 9. 01. 2025.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, jogurt
U: Voće
R: Kupus sa junećim mesom, hleb

PETAK 10. 01. 2025.
D: Hleb, maslac, šunkarica, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom

 

PONEDELJAK 13. 01. 2025.
D: Hleb, eurokrem, čaj
U: Šargarepa
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb

UTORAK 14. 01. 2025.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Fašir, pire krompir, cvekla, hleb

SREDA 15. 01. 2025.
D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb

ČETVRTAK 16. 01. 2025.
D: Proja, čaj
U: Plazma keks, čokoladno mleko
R: Grašak sa mesom, hleb

PETAK 17. 01. 2025.
D: Prženica, jogurt
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom

 

PONEDELJAK 20. 01. 2025.
D: Kifla, maslac, mleko
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb

UTORAK 21. 01. 2025.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Ovsena kaša sa grožđicama
R: Špagete sa mlevenim mesom, sir trapist

SREDA 22. 01. 2025.
D: Burek sa sirom, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, musaka od krompira sa mlevenim mesom, cvekla, hleb

ČETVRTAK 23. 01. 2025.
D: Hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb

PETAK 24. 01. 2025.
D: Hleb, margarin, alpska kobasica, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom

 

PONEDELJAK 27. 01. 2025.
D: Integralna kifla, margarin, mleko
U: Šargarepa
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb

UTORAK 28. 01. 2025.
D: Hleb, namaz od krompira, sir trapist, čaj
U: Voće
R: Gulaš sa makaronama, kupus salata, hleb

SREDA 29. 01. 2025.
D: Mekika, jogurt
U: Voće
R: Otvorena sarma, hleb

ČETVRTAK 30. 01. 2025.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Petit beurre, kakao
R: Boranija sa mesom, hleb

PETAK 31. 01. 2025.
D: Prženica, jogurt
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom

Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Ana Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Tanja Đugova, Gordana Bijelić, Denisa Čipkar i Branislav Kolarski, Emilia Holubekova-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.

Djuvec sa mlevenim-mesom

Paprikaš

Pasulj

Punjena paprika

Špagete

Eurokremovo chleba

Zelenina

Jelovnik

Aktuelnosti

Facebook strana

 

Predškolska ustanova Včielka  | Predškolská ustanovizeň Včielka
Kontakt tel./fax (021) 2280 189
Jarmočna BB, 21470 Bački Petrovac, Srbija

kontakt@vcielka.rs - vcielka.bp@gmail.com

Kontakt tel: Kulpin: 2286-143, Maglić: 2285-239, Gložan: 2288-452