PONEDELJAK – VASKRŠNJI PONEDELJAK 3. 05. 2021.
UTORAK – PRVOMAJSKI PRAZNIK 4. 05. 2021.
SREDA 5. 05. 2021.
D: Hleb, pašteta, jogurt
U: Keks
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
ČETVRTAK 6. 05. 2021.
D: Hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Voće
R: Kupus sa junećim mesom, hleb, voćni kolač
PETAK 7. 05. 2021.
D: Hleb, margarin, alpska kobasica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 10. 05. 2021.
D: Hleb, margarin, marmelada, mleko
U: Voće
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
UTORAK 11. 05. 2021.
D: Raženi hleb, pavlaka, tunjevina, crni luk, čaj
U: Voće
R: Boranija sa mesom, hleb, voćni kolač
SREDA 12. 05. 2021.
D: Mekika, jogurt
U: Šargarepa
R: Fašir, varivo od tikvice, hleb
ČETVRTAK 13. 05. 2021.
D: Proja, mleko
U: Keks
R: Krompir paprikaš sa belim pilećim mesom, salata, hleb
PETAK 14. 05. 2021.
D: Prženica, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 17. 05. 2021.
D: Kifla, čokoladno mleko
U: Šargarepa
R: Pasulj sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 18. 05. 2021.
D: Raženi hleb, pavlaka, kuvano jaje, čaj
U: Voće
R: Supa od povrća, špagete sa mlevenim mesom
SREDA 19. 05. 2021.
D: Proja, jogurt
U: Keks
R: Gulaš sa makaronama, salata, hleb
ČETVRTAK 20. 05. 2021.
D: Burek sa sirom, mleko
U: Voće
R: Pileći file u sosu od povrća, pirinač, hleb
PETAK 21. 05. 2021.
D: Hleb, margarin, šunkarica, kečap, čaj
U: Voće
R: Krompir čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 24. 05. 2021.
D: Hleb, eurokrem, mleko
U: Voće
R: Sočivo sa dimljenom butkicom i slaninom, salata, hleb
UTORAK 25. 05. 2021.
D: Burek sa krompirom, čaj
U: Šargarepa
R: Đuveč sa mlevenim mesom, hleb, voćni kolač
SREDA 26. 05. 2021.
D: Integralna kifla, jogurt
U: Voće
R: Supa od povrća, musaka od krompira sa mlevenim mesom, cvekla, hleb
ČETVRTAK 27. 05. 2021.
D: Proja, mleko
U: Keks
R: Fašir, varivo od graška, hleb
PETAK 28. 05. 2021.
D: Hleb, viršla, senf, čaj
U: Voće
R: Paradajz čorba, makaroni sa sirom
PONEDELJAK 31. 05. 2021.
D: Kifla, kakao
U: Šargarepa
R: Juneća supa, kuvano meso, pirinač, sos od paradajza, hleb
Jelovnik je sastavila radna grupa u sastavu Anna Laćarak-direktor, kuvari Zuzana Petrović, Gordana Bijelić, Tanja Đugova i Marija Pucko, Jaroslava Mraz-pomoćni kuvar, Jana Horvatova-ekonom i Petra Sljuka-nutricionista.
Ustanova sarađuje sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine, koji uzima uzorke radi analize kalorijske vrednosti hrane, mikrobiološke ispravnosti hrane, briseva ruku zaposlenih u kuhinji, radnih površina i pribora za jelo.
Napomena: Ustanova zadržava pravo izmene Jelovnika u slučaju nedostatka pojedinih namirnica.